Exxtra Enschede

voor het doel!

Hallo, welkom bij Exxtra.

Wij bedenken, maken en verbeteren websites, webshops, mobile apps en online campagnes. We zijn met z’n 15-en en werken vanuit kantoren in het eigenwijze Twente, Amsterdam en Nijmegen voor klanten door heel Nederland. We werken graag voor bedrijven die waarde hechten aan resultaat want in al ons werk stellen we doelen centraal. Daarom maken we vooral conversiegerichte websites en webshops.

Wat ons onderscheidt van anderen is dat we aandacht voor onze klanten voorop stellen. We willen oprecht dat het goed met u gaat.

We verdiepen ons écht in uw markt en uw omstandigheden. Daardoor kunnen we een oplossing leveren die beter past, langer meegaat en meer oplevert. Deze aanpak is niet de goedkoopste maar wel bewezen rendabeler.

U bent nu op onze tijdelijke website. Onze vorige site hebben we onlangs uit de lucht gehaald want we konden hem niet de aandacht geven die hij verdiende.

 

Om eerlijk te zijn is het ook best moeilijk om een website voor jezelf te maken. Voor klanten werken is toch makkelijker. Kijk maar eens naar een paar recente projecten, de wijnwebshop van Astrid Joosten en Thérèse Boer, de nieuwe websites van Exxellence en kampeergigant Rent-a-Tent of de fraaie bloemenshop van Flowers4Florists.

Onze designers Jolanda en Mike werken op dit moment aan de nieuwe site.
Daarbij zullen ze niet de zoveelste parallaxing-onepage-website neerzetten, want die trend zien we alweer overwaaien en eerlijk gezegd vinden we ‘t ook niet meer onderscheidend en bij ons, als online bureau, passen. Dus beginnen we met een mobile first ontwerp, dan tablet en dan pas het oude bekende (en steeds zeldzamer wordende) desktop scherm.

De ontwikkelingen volgt u op Facebook en Twitter. Mocht u nieuwsgierig zijn, en we hopen dat u dat bent, dan kunt u hier onze vorige site nog bekijken.

Elke week iets tofs ontvangen? Meld u dan aan voor onze e-mail nieuwsbrief.