Kom naar onze workshops. Of je er nu zit om een trend te volgen, nieuwe inzichten op te doen, te sparren of gewoon de mogelijkheden te bekijken - je steekt er altijd wat van op. Doen!

Een nieuwe website

Uw website moet duidelijke doelen hebben. Het ontwerp moet passen bij uw bedrijf. Uw doelgroep moet de website snappen. Zoekmachines moeten de site kunnen vinden. En.. de website moet wat opleveren!

Exxtra is een creatief en vakkundig internetbureau dat voor u:

 • Nadenkt over de strategie en doelen van uw website
  We stellen samen met u de strategie van uw nieuwe website op. Wat is het doel van uw website? Welk type website heeft u nodig?
 • Een website ontwerpt
  Vervolgens kijken we naar het ontwerp van uw website. Rendement, meetbaarheid en gebruikersvriendelijkheid zijn voor ons belangrijk bij het uitwerken van een concept.
 • De teksten voor uw website schrijft
  We beginnen al in een vroeg stadium te werken aan de verzameling en productie van content (inhoud). Desgewenst maken we samen met u een contentplan voor alle betrokkenen.
 • Uw website bouwt in gebruiksvriendelijk en zoekmachinevriendelijk CMS
  Sinds 2006 bouwen wij de meeste van onze websites in TYPO3. We ontwikkelen niet alleen standaard websites met standaard functionaliteiten, maar ook maatwerk en meertalige websites.
 • Uw website vindbaar maakt in zoekmachines
  Wij zijn specialist op het gebied van zoekmachine optimalisatie en adverteren bij zoekmachines. Wij zorgen ervoor dat door een optimale combinatie van keywords, tekstgebruik en siteopbouw uw website een zo hoog mogelijk zoekresultaat behaalt bij de belangrijkste zoekmachines.

Meer informatie over webdesign:

Wilt u meer weten over onze visie op webdesign of zien wat de ontwerpers van Exxtra voor u kunnen ontwerpen?

Kijk dan in het onderdeel Webdesign op deze site.

Vrijblijvend advies

Met ons om tafel om een goede aanpak van uw website te bespreken?
Maak dan nu een afspraak met Sascha Mengerink.

Vrijblijvend advies

Alle velden met een * zijn verplicht.

Exxtra maakt gebruik van cookies | Lees hierover meer in onze privacy policy | Lees hier meer over de cookiewet | Verberg deze melding