Webdesign

Exxtra maakt voor u een ontwerp dat past bij uw bedrijf én uw doelgroep. Gebruiksvriendelijkheid staat voorop bij het ontwerpen van een website. Met een goed doordacht internetconcept bereikt u meer.

Webdesign met oog voor usability

Exxtra ontwerpt uw website met oog voor vormgeving, usability en zoekmachine optimalisatie. Met onze ervaring, creativiteit en kennis vertalen we uw wensen naar een bruikbaar concept, zowel voor uw website als uw bedrijfspresentatie.

Exxtra helpt u van uw website een succesvol(ler) verkoopinstrument te maken. Onze webdesigners gaan een gesprek met u aan waarin we uw huisstijl, uw wensen, het doel van de website en de benodigde gebruiksvriendelijkheid onder de loep nemen. Aan de hand van dit gesprek maken wij voor u een passend internetconcept.

Een succesvol internetconcept is meer dan alleen een idee. Rendement, meetbaarheid en gebruikersvriendelijkheid is voor ons belangrijk bij het uitwerken van een concept.

Exxtra maakt gebruik van cookies | Lees hierover meer in onze privacy policy | Lees hier meer over de cookiewet | Verberg deze melding