Wijkracht

Wijkracht is een dynamische sociaal werk organisatie in Twente. Wijkracht wil de zelfredzaamheid en maatschappelijke integratie van mensen met sociale zorgen vergroten. Ze streven naar een samenleving waarin alle mensen mee kunnen doen, meetellen en omzien naar elkaar. Daarvoor bieden ze individuele en collectieve ondersteuning aan inwoners van wijken en dorpen uit de gemeenten Borne, Dinkelland, Haaksbergen, Hengelo en Oldenzaal.

Exxtra werd gevraagd de nieuwe website te bouwen die makkelijk is uit te breiden naar de vijf Twentse gemeenten. Daarnaast is de site verbeterd wat betreft vindbaarheid en de mogelijkheden om de juiste informatie te vinden.

Om het contact met Wijkkracht nog makkelijker te maken is een chat module ingebouwd. Probeer het zelf op Wijkracht.nl

In 1950 werd dit familiebedrijf opgericht door de drie broers, oftewel trio, Liet. Inmiddels werken er bijna 350 mensen bij Trioliet en is het bedrijf al meer dan 70 jaar specialist op gebied van het voederen van rundvee. Innovatie en ontwikkeling zijn dan ook belangrijke speerpunten.

Voor dit innovatieve familiebedrijf in Oldenzaal maakte Exxtra een meertalige site in Typo3.  Ruim 80% van de voedermachines van Trioliet wordt uitgevoerd naar meer dan 50 landen wereldwijd. Zo wordt het internationale karakter van het bedrijf doorgevoerd in de site en het gebruikersgemak voor buitenlandse klanten verhoogd.

De huidige Typo3 is verbouwd en in een compleet nieuw en modern jasje gestoken en de teksten SEO geoptimaliseerd. Er is veelveeldig gebruik gemaakt van video content om de producten van Trioliet in actie te kunnen zien. Soms is compleet nieuw bouwen van een site makkelijker dan een stevige verbouwing… Maar ook daar draaien we onze hand niet voor om zodat de marketing medewerkers van Trioliet niet alle content opnieuw hoefde in te voeren. Dat was nogal veel werk voor 7 talen!

Kijk voor het resultaat hier.

VanDrie Group is een familiebedrijf van formaat en bestaat uit meer dan 25 bedrijven, samen verantwoordelijk voor gegarandeerde optimale kwaliteit aan de eindgebruiker. De VanDrie Group heeft de unieke positie van ketenproducent en is wereldmarktleider op het gebied van kalfsvlees, kalvervoeders en kalfsvellen.

Alle bedrijven binnen de VanDrie Group weten zich 100% verantwoordelijk voor optimale kwaliteit van het te leveren product. Zo is VanDrie Group gekomen tot een geïntegreerde aanpak, begeleid door de meest geavanceerde controlesystemen.

De geïntegreerde aanpak, uniek in de wereld, levert het perfecte antwoord op de steeds veranderende marktontwikkeling. Naast de corporate sites, Jan food en Kalf het boek mochten we ook kalfslvlees.nl voor hen realiseren in diverse talen. Ook voor deze meertalige site vol recepten en kookvideo’s hebben we gekozen voor Typo3.

Inspiratie op doen voor een prachtig gerecht met kalfsvlees? Kijk snel op kalfsvlees.nl.

Leg je vraag of probleem aan ons voor