SKO

In samenwerking met de toenmalige hoofdsponsor Centric heeft Exxtra de nieuwe website van de oudste voetbalclub in de Eredivisie mogen bouwen. Het ontwerp voor de nieuwe website is in nauwe samenwerking tussen de voetbalclub, haar creatieve partner SuperRebel en Centric tot stand gekomen.

De bouw was best wel een dingetje… Met fervente voetbalsupporters uit Almelo en Enschede, die een voorkeur hebben voor andere teams (we noemen geen namen), hebben we gelukkig een collega kunnen vinden die gewoon van WordPress, historie en traditie houdt. En dan blijft er maar een voetbalclub over!

De site is gebouwd in WordPress met een aantal fraaie zaken zoals de (team)historie, een activiteiten & agenda module en spelersstatistieken.

Kijk snel op Sparta Rotterdam voor het laatste nieuws rondom deze mooie voetbalclub.

Cerriva’s leveranciers hebben een ruim assortiment aan tegels. Dit maakt het soms lastig de perfecte tegel te vinden die mens, functie en ruimte met elkaar verbinden.

Exxtra breidde daarom de bestaande WordPress site uit met een beeldbank in WooCommerce. De beeldbank dient als inspiratiebron voor architecten, (groot)- handelaren, zakelijke opdrachtgevers, maar ook consumenten.

In Cerriva’s beeldbank vind je een overzicht van de series en productvarianten van alle fabrieken. Middels handige filters kun je eenvoudig producten ontdekken die aan specifieke wensen en eisen voldoen. Filter bijvoorbeeld op look om alle series binnen de marmerlook te ontdekken of gebruik de technische filters om te selecteren op anti-slip of kleurschakeringen.

De beeldbank is inmiddels zo populair dat het de corporate site van Cerriva in bezoekersaantallen inmiddels ruimschoots overtijgt. De sites versterken elkaar uiteraard mooi. Zelf inspiratie opdoen ga dan snel naar de Cerriva Beeldbank en kijk voor de dichtstbijzijnde dealer in de buurt.

De basis werd 5 jaar geleden al gelegd tijdens een toffe brainstormsessie in een van de boerderijlodges van Droste’s; boerderijlodges, de herberg, de Oerboerderij en de Landschapslodges verzameld op een toffe, overzichtelijke site. We kozen voor WordPress. Niet alleen omdat WordPress extreem zoekmachinevriendelijk is, maar zeker ook omdat het goed te integreren is met de diverse boekingsmodules voor de hotelkamers en boerderijlodges.

Exxtra en Drostes, een goede match!
Harald Droste gelooft, net als Exxtra, in circulaire economie. Daarom is bij Droste’s gekozen voor een circulaire aanpak. Van een afgerond project is dus eigenlijk geen sprake. De inrichting van de site, het onderhoud, het integreren van nieuwe modules, social media campagnes, fotografie, nieuwsbrieven, alles wordt door Exxtra geregeld in samenspraak met het team van Drostes. Zo werken we altijd samen om het beste uit de website te halen! Bezoek de site, maar vooral Drostes! Alvast een voorproefje? Klik hier.

Leg je vraag of probleem aan ons voor