Geavanceerde rapporten voor Magento 2

De Magento 2 ‘Reports-extensie’ maakt gebruik van de nieuwste UI-technologieën om (d.mv. geavanceerde rapporten) diepgaand inzicht te krijgen in je winkelprestatie.

Welkomstpagina
Het is mogelijk om alle analytische inzichten in één oogopslag te bekijken. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om het verkoopoverzicht zowel te bekijken als aan te passen via de welkomstpagina. Verder is het mogelijk om rapporten onderweg aan te passen. Bijvoorbeeld door het toevoegen of verwijderen van kolommen, door te filteren en het datumbereik handmatig in te stellen.

Dashboard
Met de module ‘Geavanceerd rapport’ is het mogelijk om widgets met alle belangrijke statistieken in het dashboard van de winkel te plaatsen. Dit maakt het mogelijk om verkoopprestaties real-time te traceren.

Prestatie-indicatoren
Met geavanceerde rapporten is het mogelijk om de prestatie-indicatoren van je winkel in kaart te brengen. Het rapport ‘Sales by Attribute’ geeft bijvoorbeeld het totaal aantal orders en verkochte producten per kleur weer. Heb je jezelf ooit afgevraagd hoeveel artikelen van een bepaalde kleur je per maand verkoopt? Met geavanceerde rapporten voor Magento 2 krijg je nu antwoord op deze vraag.

Kortom: de plug-in ‘Geavanceerde rapporten’ voor Magento 2 biedt jou de manier om direct toegang te krijgen tot belangrijke verkoopstatistieken binnen een dashboard!

LinkedIn
Facebook
Twitter

deel dit nieuws!

Leg je vraag of probleem aan ons voor