Kleur bekennen in 2017

De online industrie verandert onwijs snel door nieuwe technologieën en ontwikkelingen.  Welke ontwikkelingen op het gebied van app- en webdesign gaan in 2017 belangrijk worden voor jou?

Wij hebben de meest interessante trends voor je verzameld. Deze week gaan we kleur bekennen. Geen nieuwe trend, maar in de afgelopen jaren wel steeds belangrijker geworden. Kleurgebruik binnen je website. Kleuren kunnen het gedrag, gedachten en emoties van je bezoekers beïnvloeden. Wij laten ons graag inspireren door de kleur van het jaar, gekozen door kleurinstituut Pantone. Voor 2017 is dat de kleur Greenery, een frisse en pittig geel-groene kleur.

“Groen staat voor een nieuw begin. Het is een frisse en pittig geel-groene kleur die de eerste dagen van de lente oproept, wanneer het groen van de natuur opleeft.  Hoe meer we geleefd worden in het moderne leven, hoe groter ons aangeboren verlangen is om ons onder te dompelen in deschoonheid en de rust van de natuurlijke wereld.” – Leatrice Eiseman, executive director over de Greenery.

De kleur van het jaar laat zich prima combineren. Benieuwd naar de combinaties? Pantone heeft diverse kleurkaarten samengesteld.

LinkedIn
Facebook
Twitter

deel dit nieuws!

Leg je vraag of probleem aan ons voor