Magento 2 verovert de e-commerce webshops!

Afgelopen vrijdag was het team van Exxtra te gast bij de Magento User Group Meetup (bewijsmateriaal hieronder). Een opsomming van de belangrijkste veranderingen die voor u van groot belang kunnen zijn:

Een vernieuwde interface. 
Magento 2 is een stuk gebruikers vriendelijker geworden door een duidelijk onderscheid te maken tussen de shop- en het systeem beheer. Zo is bijvoorbeeld het aanmaken of aanpassen van een product uit je shop een stuk makkelijker geworden door de sterk verbeterde layout en zijn de belasting regels makkelijker aan te passen.

Volledig responsive
Magento 2 is volledig responsive zodat uw webshop er op elk scherm mooi uit ziet. Niet alleen de admin (back-end) sectie maar ook het basis template is op de schop genomen. Waardoor de responsive mogelijkheden (PHP 5.5 ondersteuning met standaard jQuery, de LESS CSS3 preprocessor en de Visual Design Editor) voor het oprapen liggen van onze developpers.

Veiligheid
Als het om veiligheid gaat is Magento 2 nog veiliger dan voorheen. Door een aanpassing in de bestandsstructuur is Magento 2 goed afgeschermd van ongewilde HTTP requests.

Snelheid
Door de update is Magento 2 nog sneller en hier worden wij blij van. Zo werkt de kern van Magento 2 met minder en lichtere elementen, wat voor een snelheidswinst zorgt. De interface elementen van Magento 2 regelen zelf hoe zij werken (Dependancy Injection) waardoor de serverbelasting flink naar beneden gaat. Daar bovenop heeft Magento 2 de mogelijkheid van full page caching.

Overstappen? 
Wanneer u met uw webshop wilt overstappen naar Magento 2 zijn er wel een aantal belangrijke punten waar rekening mee dient te worden gehouden. In de volgende nieuwsbrief vertellen we hier meer over. Contact opnemen mag natuurlijk ook!

LinkedIn
Facebook
Twitter

deel dit nieuws!

Leg je vraag of probleem aan ons voor