Omnichannel Retail Software voor Magento

Omnichannel is een platform dat is gericht op merken en retailers in de B2C en B2B markt. Het is ontwikkeld vanuit de visie dat de ideale shopervaring van de bezoeker centraal moet staan (= omnichannel). Met andere woorden: via Magento 2 kunnen bedrijven en consumenten nog eenvoudiger en nog sneller een online aankoop doen, altijd en overal! Met Omnichannel commerce kan de retailer zich bezig houden met de klant en de omzet verhogen op elk platform.

In de praktijk zien wij dat data uitwisseling tussen verschillende platformen veel tijd en moeite kost. Omnichannel commerce zorgt voor een naadloze integratie zodat je alle gegevens onder één dak hebt. Het is een gecentraliseerd systeem om online business om te zetten naar een offline business. Het grote voordeel van dit systeem is dat het schaalbaar is en dus altijd mee kan groeien met jouw webwinkel en fysieke winkel.

De unieke combinatie van voorraadbeheer, klantbinding, orderverwerking en leveranciers zorgt er daarnaast voor dat de voorraad automatisch op alle kanalen wordt bijgewerkt. Dit houdt in dat je minder handmatig in hoeft te voeren en dus minder tijd kwijt bent aan administratieve werkzaamheden. De klant heeft eerder het product en jij bespaart enorm veel tijd! Nu heb je een naadloos online tot offline systeem om persoonlijke winkelervaring te bieden waar iedereen van houdt!

Maak je al gebruik van onze diensten, of ben je benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? 

Neem contact met ons op via service@exxtra.nl of bel (088) 032 00 00.

LinkedIn
Facebook
Twitter

deel dit nieuws!

Leg je vraag of probleem aan ons voor