Proef ons werk op 28 september in de Spinnerij

Je weet waarschijnlijk wel dat Exxtra gevestigd is in een geweldige historische locatie in Enschede: Spinnerij Oosterveld. Omdat het gebouw onlangs een nieuwe eigenaar heeft gekregen wordt er op 28 september een open deuren dag georganiseerd. Je kunt die dag dwalen door de Spinnerij, ondernemers ontmoeten, een huiskamersessie met Jan Douwe Kroeske bijwonen en gezellig borrelen en eten.

De deuren van Exxtra staan ook tot de late uurtjes open en we maken dan ook graag gebruik van de gelegenheid om je ons werk te laten proeven. Dus ben je nieuwsgierig naar de webshops van Astrid & Thérèse (wijn), De Librije (allerlei lekkers), Espressissimo (de beste koffie), Het Whiskyhuis (what’s in a name) en nog veel meer? Kom dan op 28 september naar Spinnerij Oosterveld. Wij zorgen voor een smakelijke ontvangst.

Het programma:

  • 15.30-16.00: Inloop en ontvangst

  • 16.00-16.45: Opening en Keynote International CEO World of Walas groep

  • 16.45-18:00: Huiskamersessies door Jan Douwe Kroeske (o.a. bekend door TV programma’s, 2 meter sessie’s en Jules Unlimted)

  • 18.00-20.00: Start open deuren avond van de bedrijven met diverse inspirerende presentaties en innovatieve nieuwtjes, waaronder op het gebied duurzaamheid, innovatie en van Urban Farming.

  • 18:30-21:00: Gelegenheid tot heerlijk eten en drinken met o.a. foodtrucks, muziek e.d. en borrelen met hapjes en drankjes

  • 21:00-21:15: Sluiting

Stuur even een mail naar sascha@exxtra.nl zodat we weten op hoeveel mensen wij, en de Spinnerij, ongeveer mogen rekenen.

LinkedIn
Facebook
Twitter

deel dit nieuws!

Leg je vraag of probleem aan ons voor