Tip van de week: OneStepCheckout

Deze week gaan we kijken hoe we minder webshopbezoekers laten afhaken in de laatste en meest cruciale stap: de bestelling plaatsen en betalen! Bij twijfel en onduidelijkheid zijn mensen eerder geneigd af te haken en eerst verder te kijken.

Volgens studies van Baymard is dit in de gemiddelde webshop maar liefst 68%! Door hier op in te spelen kan het aantal klanten dat afhaakt worden verminderd. Zo heeft bijvoorbeeld het draadloze pinnen ervoor gezorgd dat we sneller en moeiteloos betalen. Toch wel heel erg makkelijk, hè?

Exxtra heeft al bij meerdere klanten deze OneStepCheckout plugin geïnstalleerd

Eigenlijk wil je eenzelfde ervaring in je webshop creëren. Een eenvoudige checkout is erg belangrijk. Een perfecte plugin hiervoor is de OneStepCheckout. Deze vermindert het aantal stappen van 4 tot 6 naar één overzichtelijke pagina! Daarnaast is er de mogelijkheid e(x)xtra velden te plaatsen zodat de klant eventuele opmerkingen ook nog kwijt kan. Het uiteindelijke doel: weer een tevreden klant verlaat de webshop :)

Voor een impressie kun je de onderstaande video of het Youtube kanaal van OneStepCheckout eens bekijken! Daarnaast kun je deze plugin ook werkend zien in de demo-store.

Meer weten? Neem even contact met ons op en we helpen je graag verder!

Website: OnePageCheckout

LinkedIn
Facebook
Twitter

deel dit nieuws!

Leg je vraag of probleem aan ons voor