Flowr

Summaflor is onderdeel van de Floral Trade Group. Een van de grootste exporteurs van bloemen in Nederland. Voor haar klant de Salling Group ontwikkelde Exxtra een Magento e-commerce platform voor de verkoop van dagverse boeketten aan consumenten in Denemarken. Na de conceptfase ontwikkelde Exxtra een state-of-the-art webshop die geschikt is voor high-volume ordering, klantenservice en nazorg en die bovendien schaalbaar is zodat het concept ook bij andere retailers kan worden uitgerold.

Naast het logistieke staaltje dat de Nederlandse bloemenexporteurs leveren door dagverse bloemen in boeketvorm razendsnel te verschepen naar Deense consumenten is Exxtra dagelijks betrokken om de performance te monitoren en nieuwe wensen te implementeren.

De bijzonderheden in deze webshop zijn onder andere dat je op basis van het aantal artikelen door de single shipping of multi shipping checkout wordt geleid. Tevens is de Payment Service Provider (PSP) geschikt gemaakt om de multi shipping orders ook direct te kunnen betalen, zodat facturern achteraf sturen niet meer nodig is. Boter bij de vis dus!

Tenslotte kun je op orderregel niveau bepalen wanneer jouw boeket geleverd moet worden met de leverdatum kalender.

Nu nog wachten tot Flowr ook in Nederland actief wordt en niet alleen de Deense consument van de prachtige boeketten kan genieten.

Maar mocht je al een Deense Valentijn hebben? Klik dan snel hier.

Leg je vraag of probleem aan ons voor