Orthica

Hoe we allemaal zo fit zijn gebleven/geraakt bij Exxtra? We hebben namelijk mogen werken aan de nieuwe webshop van Orthica!

De basis van gezondheid is een gezonde voeding en een gezonde levensstijl: voldoende ontspanning en beweging, niet roken en matig zijn met alcohol. Orthica voedingssupplementen zorgen voor goede aanvulling, of het nu gaat om het behoud van soepele gewrichten door meer beweging of om het bevorderen van een goede darmwerking. Exxtra realiseerde een nieuw design, migreerde van de oude Magento 1 webshop naar Magento 2. Omdat Orthica ook gebruik maakt van nieuwsberichten en informatie die specifiek is bedoeld voor gezondheidsprofessionals is ervoor gekozen de shop te koppelen aan WordPress achter een login.

Om de Orthica producten te kopen of bestellen kun je als consument via de verkooppunten zoeker de dichtstbijzijnde winkel vinden. Kijk dus snel op Orthica.nl

In 1950 werd dit familiebedrijf opgericht door de drie broers, oftewel trio, Liet. Inmiddels werken er bijna 350 mensen bij Trioliet en is het bedrijf al meer dan 70 jaar specialist op gebied van het voederen van rundvee. Innovatie en ontwikkeling zijn dan ook belangrijke speerpunten.

Voor dit innovatieve familiebedrijf in Oldenzaal maakte Exxtra een meertalige site in Typo3.  Ruim 80% van de voedermachines van Trioliet wordt uitgevoerd naar meer dan 50 landen wereldwijd. Zo wordt het internationale karakter van het bedrijf doorgevoerd in de site en het gebruikersgemak voor buitenlandse klanten verhoogd.

De huidige Typo3 is verbouwd en in een compleet nieuw en modern jasje gestoken en de teksten SEO geoptimaliseerd. Er is veelveeldig gebruik gemaakt van video content om de producten van Trioliet in actie te kunnen zien. Soms is compleet nieuw bouwen van een site makkelijker dan een stevige verbouwing… Maar ook daar draaien we onze hand niet voor om zodat de marketing medewerkers van Trioliet niet alle content opnieuw hoefde in te voeren. Dat was nogal veel werk voor 7 talen!

Kijk voor het resultaat hier.

Leg je vraag of probleem aan ons voor