Pool Bedrijfskoeling

Met meer dan 25 jaar ervaring is Pool Bedrijfskoeling de specialist van Nederland in bedrijfskoelingen. Een uniek assortiment koelkasten, vrieskasten, koelwerkbanken, koelvitrines en aanvullende koelapparatuur bestel je in een paar klikken in de gloednieuwe Magento 2 webshop.

Exxtra is gevraagd om de bestaande Magento 1 webshop te migreren naar Magento 2 met behoud van de zorgvuldig opgebouwde SEO posities in Google. Strategisch ontwerpbureau INC verzorgde het gloednieuwe design.

Naast de standaard Magento webshop is er een offerte module ingebouwd, een verbeterde zoekfunctie en het klantreview systeem van Kiyoh.

Laat de zomer maar komen en de feestjes weer beginnen, want met de party coolers van pool-bedrijfskoeling.nl zijn al je blikjes bier en fris altijd lekker koel. Ga snel naar Pool-Bedrijfskoeling.nl voor al je bedrijfskoelingen.

CADdiscounter.com is de eerste Autodesk reseller in de Benelux met een zero-touch webshop. Via de gebruiksvriendelijke en moderne website bestel je met gemak de juiste Autodesk software zoals: Autocad, 3DS Max en Maya. Binnen een paar klikken plaats je de bestelling, waarna je binnen 4 uur de juiste licentie ontvangt door het automatische proces. Waar in het verleden de Autodesk gebruiker langer moest wachten op zijn licentie, omdat dit door verschillende systemen en personen verwerkt moest worden, heeft CADdiscounter.com dit proces als eerste volledig geautomatiseerd.

Exxtra ontwikkelde een koppeling met Afas profit van waaruit de bestelling direct wordt ingeschoten bij Datech een onderdeel van Techdata. De software licenties worden allemaal voor 12 of 36 maanden afgesloten en natuurlijk is aan de automatische verlengingen ook gedacht zodat zero-touch ook echt zero-touch is en er geen medewerker van Caddiscounter aan te pas komt.

Voor de groot afnemers is er ook een mogelijk om een offerte aan te vragen met behulp van de offerte module van Cart2Quote.

Zelf bestellen? Klik hier.

Leg je vraag of probleem aan ons voor