CadDiscounter

CADdiscounter.com is de eerste Autodesk reseller in de Benelux met een zero-touch webshop. Via de gebruiksvriendelijke en moderne website bestel je met gemak de juiste Autodesk software zoals: Autocad, 3DS Max en Maya. Binnen een paar klikken plaats je de bestelling, waarna je binnen 4 uur de juiste licentie ontvangt door het automatische proces. Waar in het verleden de Autodesk gebruiker langer moest wachten op zijn licentie, omdat dit door verschillende systemen en personen verwerkt moest worden, heeft CADdiscounter.com dit proces als eerste volledig geautomatiseerd.

Exxtra ontwikkelde een koppeling met Afas profit van waaruit de bestelling direct wordt ingeschoten bij Datech een onderdeel van Techdata. De software licenties worden allemaal voor 12 of 36 maanden afgesloten en natuurlijk is aan de automatische verlengingen ook gedacht zodat zero-touch ook echt zero-touch is en er geen medewerker van Caddiscounter aan te pas komt.

Voor de groot afnemers is er ook een mogelijk om een offerte aan te vragen met behulp van de offerte module van Cart2Quote.

Zelf bestellen? Klik hier.

Leg je vraag of probleem aan ons voor