Cerriva Beeldbank

Cerriva’s leveranciers hebben een ruim assortiment aan tegels. Dit maakt het soms lastig de perfecte tegel te vinden die mens, functie en ruimte met elkaar verbinden.

Exxtra breidde daarom de bestaande WordPress site uit met een beeldbank in WooCommerce. De beeldbank dient als inspiratiebron voor architecten, (groot)- handelaren, zakelijke opdrachtgevers, maar ook consumenten.

In Cerriva’s beeldbank vind je een overzicht van de series en productvarianten van alle fabrieken. Middels handige filters kun je eenvoudig producten ontdekken die aan specifieke wensen en eisen voldoen. Filter bijvoorbeeld op look om alle series binnen de marmerlook te ontdekken of gebruik de technische filters om te selecteren op anti-slip of kleurschakeringen.

De beeldbank is inmiddels zo populair dat het de corporate site van Cerriva in bezoekersaantallen inmiddels ruimschoots overtijgt. De sites versterken elkaar uiteraard mooi. Zelf inspiratie opdoen ga dan snel naar de Cerriva Beeldbank en kijk voor de dichtstbijzijnde dealer in de buurt.

In 1950 werd dit familiebedrijf opgericht door de drie broers, oftewel trio, Liet. Inmiddels werken er bijna 350 mensen bij Trioliet en is het bedrijf al meer dan 70 jaar specialist op gebied van het voederen van rundvee. Innovatie en ontwikkeling zijn dan ook belangrijke speerpunten.

Voor dit innovatieve familiebedrijf in Oldenzaal maakte Exxtra een meertalige site in Typo3.  Ruim 80% van de voedermachines van Trioliet wordt uitgevoerd naar meer dan 50 landen wereldwijd. Zo wordt het internationale karakter van het bedrijf doorgevoerd in de site en het gebruikersgemak voor buitenlandse klanten verhoogd.

De huidige Typo3 is verbouwd en in een compleet nieuw en modern jasje gestoken en de teksten SEO geoptimaliseerd. Er is veelveeldig gebruik gemaakt van video content om de producten van Trioliet in actie te kunnen zien. Soms is compleet nieuw bouwen van een site makkelijker dan een stevige verbouwing… Maar ook daar draaien we onze hand niet voor om zodat de marketing medewerkers van Trioliet niet alle content opnieuw hoefde in te voeren. Dat was nogal veel werk voor 7 talen!

Kijk voor het resultaat hier.

VanDrie Group is een familiebedrijf van formaat en bestaat uit meer dan 25 bedrijven, samen verantwoordelijk voor gegarandeerde optimale kwaliteit aan de eindgebruiker. De VanDrie Group heeft de unieke positie van ketenproducent en is wereldmarktleider op het gebied van kalfsvlees, kalvervoeders en kalfsvellen.

Alle bedrijven binnen de VanDrie Group weten zich 100% verantwoordelijk voor optimale kwaliteit van het te leveren product. Zo is VanDrie Group gekomen tot een geïntegreerde aanpak, begeleid door de meest geavanceerde controlesystemen.

De geïntegreerde aanpak, uniek in de wereld, levert het perfecte antwoord op de steeds veranderende marktontwikkeling. Naast de corporate sites, Jan food en Kalf het boek mochten we ook kalfslvlees.nl voor hen realiseren in diverse talen. Ook voor deze meertalige site vol recepten en kookvideo’s hebben we gekozen voor Typo3.

Inspiratie op doen voor een prachtig gerecht met kalfsvlees? Kijk snel op kalfsvlees.nl.

Leg je vraag of probleem aan ons voor