Trioliet

In 1950 werd dit familiebedrijf opgericht door de drie broers, oftewel trio, Liet. Inmiddels werken er bijna 350 mensen bij Trioliet en is het bedrijf al meer dan 70 jaar specialist op gebied van het voederen van rundvee. Innovatie en ontwikkeling zijn dan ook belangrijke speerpunten.

Voor dit innovatieve familiebedrijf in Oldenzaal maakte Exxtra een meertalige site in Typo3.  Ruim 80% van de voedermachines van Trioliet wordt uitgevoerd naar meer dan 50 landen wereldwijd. Zo wordt het internationale karakter van het bedrijf doorgevoerd in de site en het gebruikersgemak voor buitenlandse klanten verhoogd.

De huidige Typo3 is verbouwd en in een compleet nieuw en modern jasje gestoken en de teksten SEO geoptimaliseerd. Er is veelveeldig gebruik gemaakt van video content om de producten van Trioliet in actie te kunnen zien. Soms is compleet nieuw bouwen van een site makkelijker dan een stevige verbouwing… Maar ook daar draaien we onze hand niet voor om zodat de marketing medewerkers van Trioliet niet alle content opnieuw hoefde in te voeren. Dat was nogal veel werk voor 7 talen!

Kijk voor het resultaat hier.

Leg je vraag of probleem aan ons voor