Cerriva Beeldbank

Cerriva’s leveranciers hebben een ruim assortiment aan tegels. Dit maakt het soms lastig de perfecte tegel te vinden die mens, functie en ruimte met elkaar verbinden.

Exxtra breidde daarom de bestaande WordPress site uit met een beeldbank in WooCommerce. De beeldbank dient als inspiratiebron voor architecten, (groot)- handelaren, zakelijke opdrachtgevers, maar ook consumenten.

In Cerriva’s beeldbank vind je een overzicht van de series en productvarianten van alle fabrieken. Middels handige filters kun je eenvoudig producten ontdekken die aan specifieke wensen en eisen voldoen. Filter bijvoorbeeld op look om alle series binnen de marmerlook te ontdekken of gebruik de technische filters om te selecteren op anti-slip of kleurschakeringen.

De beeldbank is inmiddels zo populair dat het de corporate site van Cerriva in bezoekersaantallen inmiddels ruimschoots overtijgt. De sites versterken elkaar uiteraard mooi. Zelf inspiratie opdoen ga dan snel naar de Cerriva Beeldbank en kijk voor de dichtstbijzijnde dealer in de buurt.

Leg je vraag of probleem aan ons voor