Bosan-Inspiformaat.jpg

Bosan: passie en innovatie

Bosan ontwikkelt en maakt sportinstallaties en sporttoestellen voor bewegingsonderwijs en (top)sport in binnensportaccommodaties. Daarnaast richt Bosan sportaccommodaties in met haar eigen producten. Kernbegrippen in de dienstverlening van Bosan zijn ontwerp, innovatie, advies (bouwkundig én sporttechnisch), productie (projectspecifiek), montage en inrichting. 

Unieke eigenschappen ook online laten zien
Bosan is één van de weinige bedrijven die nog zelf sportinstallaties ontwikkelen en produceren. Dat maakt het bedrijf uniek en dat moet verteld worden. Ook online. 

 

Exxtra heeft voor Bosan de nieuwe website en e-commerce omgeving vormgegeven en gebouwd. Hierbij is veel aandacht geschonken aan de wens van Bosan om zowel het verhaal van Bosan te vertellen, innovaties en referenties te laten zien en tegelijkertijd een state-of-the-art e-commerce omgeving aan te bieden aan (potentiële) klanten.

De technische oplossing bestaat uit een Wordpress omgeving die wordt gebruikt voor presenteren en informeren. De e-commerce omgeving is gebaseerd op Magento Commerce Versie 2.