Espressissimo.nl

Exxtra heeft voor Espressissimo een glimmende Magento 2 shop gerealiseerd. De wensen van Espressissimo zijn door Exxtra vertaald naar een oplossing. Met veel plezier ontwikkelde Exxtra de webshop voor Espressissimo.

 
 
Espressissimo-Linkformaat.jpg

Waarom magento 2?

Magento 2 was een logische keuze omdat Espressissimo een snelle service en online verkoop hoog in het vaandel heeft staan. De gebruiksvriendelijkheid van Magento is een groot pluspunt, net zoals de integratiemogelijkheden voor onder andere het beheer van de voorraad. Een zeer compleet programma, met vele mogelijkheden die passen bij de wensen van Espressissimo.

 
Natuurlijk zijn wij blij met de keuze voor Magento 2. Maar minstens zo blij zijn wij met Exxtra, want zij weten online (clicks) te vertalen waar Espressissimo offline (bricks) voor staat. Het is niet voor niets dat wij al meer dan 20 jaar gebruik maken van hun diensten. – Eddy Kreischer, Espressissimo”
 

Espressissimo richt zich op ondernemers en consumenten die hun gasten, relaties en medewerkers willen laten genieten van een goede kwaliteit koffie. Espressissimo staat voor uitstraling en puur genieten. De passie voor koffie is terug te vinden in de advisering van apparatuur, in de service en in de algehele communicatie.