Expertise

Extensies

Maatwerk of standaard extensies Magento

Exxtra heeft een liefde voor open source software zoals Magento. De broncode van open source software is vrij. Dat betekent dat deze beschikbaar en aanpasbaar is. Open source software is aantrekkelijk voor ontwikkelaars en systeembeheerders, overal ter wereld.

En dat is voor jou als webshop beheerder goed nieuws. Omdat er wereldwijd wordt ontwikkeld aan het Magento platform is er voor elke gewenste functionaliteit wel een oplossing voorhanden door een extensie aan jouw Magento shop toe te voegen. Voor relatief bescheiden bedragen kun je jouw Magento webshop uitbreiden met extra functionaliteiten waar anders dure maatwerk aanpassingen voor nodig zijn.

Wij gebruiken uitsluitend extensies van gerenommeerde extensie bouwers zoals Amasty, Geissweb en Mageworx die door Magento zijn goedgekeurd. Zodat de kwaliteit is geborgd en mogelijke software conflicten tot een minimum beperkt blijven.

Mocht de door jou gewenste functionaliteit niet beschikbaar zijn, dan bouwen wij onze eigen extensies specifiek voor jouw webshop of wij vragen de extensie bouwer om de basis extensie voor jouw webshop aan te passen.

Hulp nodig?

Kun je wel wat hulp gebruiken of ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Je kan altijd contact met ons opnemen.

Leg je vraag of probleem aan ons voor