Expertise

Magento Koppelingen

Koppelingen

Met de Exxtra Connector-box koppel je eenvoudig jouw Magento webshop met tal van andere systemen zoals ERP-systemen, boekhoud-software, PIM systemen en data van diverse leveranciers zoals 2BA en EZ-Base.

De Exxtra Connector-box is een standaard koppelingsplatform om jouw Magento e-commerce platform in korte tijd eenvoudig te koppelen met elk gewenst systeem. De Connector-box zorgt indien gewenst voor bijna real-time synchronisatie tussen de Magento webshop en de andere gekoppelde systemen zodat alle verkoopinformatie zoals artikelen, prijzen, voorraad, klanten en orders up to date is en blijft.

Daarnaast zijn er tal van uitbreidingsmogelijkheden zodat bijna alle klantwensen mogelijk zijn zoals:

  • Prijsafspraken: klantspecifieke prijzen, kortingsgroepen en staffelprijzen
  • Retouren/RMA geautomatiseerde afhandeling
  • Offertes aanvragen en afhandelen
  • Attributen & categorie├źn aansturen vanuit het ERP systeem
  • Afhandeling en aanmaken van abonnementen vanuit de webshop direct in het ERP
Exxtra koppelt met Magento 2

Verzendsoftware

Koppelen van jouw Magento e-commerce site met de slimme verzendsoftware van Sendcloud, Parcel Pro, Smartcontracts, Transsmart of Wuunder is zo geregeld. Zodat je in een handomdraai je favoriete vervoerders, bezorgopties en pick-en-pack proces in je magazijn inclusief het printen van verzendlabels hebt geregeld.

Magazijnsoftware

En worden het aantal bestellingen te veel en heb je behoefte om jou magazijn verder te professionaliseren met een goed voorraadbeheer, inkoopbeheer systeem en dan koppelen we jouw Magento webshop gewoon aan de magazijnsoftware van Picqer, GoedGepickt, BizzCloud, Welpp of Sherpaan.

Exxtra koppelt met Picqer
Exxtra koppelt met Channable

Marktplaatsen ofwel marketplaces

Natuurlijk wil je meer omzet behalen met jouw Magento webshop. Dan is het koppelen van Magento met marktplaatsen ofwel marketplaces zoals Kleertjes.com, Bol.com, Ebay, Beslist, Marktplaats, Amazon rechtsreeks of met behulp van integrators zoals Channable of EffectConnect een goede oplossing. Exxtra adviseert je graag over de beste oplossing voor jouw webshop.

Leg je vraag of probleem aan ons voor