Expertise

Migratie

Migratie Magento 1 naar Magento 2

Zit je nu nog op Magento 1 of een ander webshop systeem? De migratie van jouw huidige webshop naar Magento 2 nemen wij helemaal uit handen. Indien gewenst nemen wij alle product-, klant- en orderdata meen naar de nieuwe shop.

Gezamenlijk maken we een stappenplan om jouw webshop over te zetten op het nieuwe Magento 2 platform. En natuurlijk denken we ook aan de opgebouwde SEO-waarde door een re direct verhuisplan op te stellen samen met jouw onlinemarketingteam.

Mocht je nog steeds een Magento 1 webshop hebben dan heb je ongetwijfeld gehoord dat Magento (of Adobe de eigenaar van Magento) de support in juni 2020 heeft stopgezet. Dat is natuurlijk enorm vervelend als je heel erg tevreden bent over jouw Magento 1 webshop. Nu de Magento 1 houdbaarheidsdatum al ruim een jaar is verstreken, is het belangrijk om zo snel mogelijk na te denken over de overstap naar Magento 2 of een ander webshop platform.

Want geen support betekent geen beveiligingsupdates meer. En zonder Magento updates en security patches kunnen er data lekken ontstaan en is jouw webshop niet meer veilig. Je hebt als webshop eigenaar de plicht om te zorgen voor een veilige Magento webshop, waar gegevens van jouw klanten veilig zijn.

Maar naast de veiligheid betekent geen Magento support ook dat dat jouw e-commerce platform niet meer uitgebreid kan worden met nieuwe features en functionaliteiten. Het wordt steeds lastiger om meer conversie en omzet te maken.

Wacht dus niet langer met overstappen naar Magento 2 of een ander e-commerce platform. Weten wat er mogelijk is. Neem contact op met Mike Vaneker.

Migratie Magento 1 naar Magento 2

Leg je vraag of probleem aan ons voor