Expertise

Websites

Natuurlijk kunnen onze klanten niet alleen voor een webshop bij ons terecht. In de meeste gevallen gebruiken we daarvoor de open source systemen Typo3 en WordPress en heel soms is het slimmer om iets helemaal op maat te maken. Dat doen we dan ook. Meestal zelfs gecombineerd met een Magento webshop of maatwerk database gebouwd in Symfony.
 

Typo3. Het echte CMS!

Dat vinden wij en dat vinden de meeste van onze klanten. Je kunt er ontzettend veel mee en ook zeer veel content mee beheren. Ideaal voor grote, meertalige en/of corporate websites. Ook kun je er heel eenvoudig zogenaamde dochtersites mee uitrollen. Handig als je een holdingsstructuur hebt met meerdere werkmaatschappijen die (een plukje van) elkaars huisstijl delen. Of als je bijvoorbeeld regelmatig actiematige websites uit wilt rollen. Kortom, er kan van alles met Typo3. Kijk snel hier voor onze Typo3 cases.

WordPress websites

WordPress vinden we bij Exxtra vooral tof als het gebruikt wordt voor ‘kleinere’ sites. Je moet er geen grote, meertalige corporate site mee willen ontwikkelen en onderhouden. Dan is Typo3 een betere keuze. We hebben veel ervaring met WordPress en gebruiken het systeem ook regelmatig als SEO-toevoeging bij onze Magento webshops. Want je kunt er wel veel SEO-content in kwijt. En dat vindt Google dan weer tof. Kijk snel hier voor onze WordPress cases.

Leg je vraag of probleem aan ons voor