Exxtra in één minuut

Sinds 1995

Exxtra is een fullservice internetbureau uit Enschede. We zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling van Magento webshops. Ook ontwerpen en maken we veel websites met Typo3 en WordPress.

Met een team van 11 professionals werken we voor ambitieuze klanten uit (voornamelijk) het MKB. We focussen op de sectoren food, retail, agro en industrie. Exxtra is in 1995 opgericht.


Met aandacht

We zien overal om ons heen dat mensen genieten van dingen waaraan liefde en aandacht is gegeven. We willen iets moois en iets goeds maken. En we willen dat ons werk de beoogde doelen haalt. Dat het ook echt werkt dus. Hierdoor is het voor ons leuker om te doen en het resultaat voor onze klanten beter.


Wat doen jullie precies?

We maken websites en webshops en we maken bestaande websites en webshops beter. We hebben (bijna) alles in huis om een website of webshop te maken. Strategie, concept en ontwerp is hierbij leidend. Ontwikkelen doen we ook in eigen huis. Meestal met Typo3, Magento en WordPress.


En Google?

Eén van onze eerste klanten (Enkco uit Holten) wilde bovenaan in Google komen met het zoekwoord ‘Hamburger’. Dat was in 1997. Sinds die tijd weten we heel veel van SEO en SEA en hebben we een dochteronderneming (blauw.agency) die gespecialiseerd is in zoekmachine marketing.


Wat is jullie visie?

Wij geloven dat internet alle communicatie rondom uw merk bijeen brengt. Je merk of campagne leeft niet zonder Internet. Een succesvolle aanpak heeft online fundamenten nodig, niet in de laatste plaats omdat het allemaal zo meetbaar is.Wanneer moeten we Exxtra inschakelen?

Bijvoorbeeld wanneer je heel concreet aan een nieuwe website of webshop toe bent. Maar ook, en dat is eigenlijk nog verstandiger, als je een nieuw product of merk wilt introduceren. Ook als je meer of andere klanten wilt, kunnen we veel voor je betekenen. Als jij denkt dat het beter kan moeten we wellicht eens om tafel.


Wat kosten jullie diensten?

Voor projecten maken we van tevoren een offerte tegen een uurtarief van € 100,- (ex. BTW). Onze consultancy diensten leveren we tegen een vast uurtarief van € 125,- (ex. BTW). We geven geen korting. Wel zijn we kritisch op budgetten en proberen onze diensten daarop af te stemmen.


Hoe verdienen wij onze investering terug?

Dat kunnen we bijna altijd inzichtelijk maken. Internet begint en eindigt met het stellen en halen van doelstellingen. Dus kosten per klant, kosten per lead, kosten per transactie en natuurlijk de hoeveelheid aandacht voor je merk en de kwaliteit daarvan. We kunnen het allemaal zwart op wit zetten.


En nu?

Samen tijd maken voor een kennismaking. Mail een briefing of gewoon een gedachtenkronkel naar Mike Vaneker. Dan maken we een afspraak voor een eerste kennismaking.