G!ds als databron voor uw hulpwijzer of informatiewijzer?

Overweegt u om G!ds als databron te gebruiken voor een hulpwijzer en/of informatiewijzer applicatie of website? Neem dan gerust eens met ons contact op als u nog een partner zoekt voor de ontwikkeling van de bijbehorende website en de koppeling met de G!ds databank.

 
Informatiewijzer2.jpg

Wat is Gids?

G!DS is een database met gegevens over organisaties en hun producten op sociaal en cultureel gebied. Bibliotheken en samenwerkende organisaties zijn al jaren bezig met het vullen en bijhouden van deze database. Via filters kan precies die informatie geselecteerd worden die voor een website relevant is. Meer informatie vind je op de website van Gids.

Wat doet Exxtra?

Exxtra kan je helpen met het koppelen van de data uit de GIDS database aan een website op maat. Wij ontwikkelen dan, op basis van eerder ontwikkelde modules, een informatiewijzer of hulpwijzer voor jouw gemeente. Het is goed om te weten dat:

  • Je dus naast onze maatwerk website een GIDS overeenkomst/licentie moet hebben. Deze kun je zelf aanvragen via de GIDS organisatie.
  • Wij maken een responsive website op maat die werkt op alle gangbare apparaten (desktop, tablet en smartphones).
  • We kunnen je helpen met social media promotie en zoekmachine marketing.
  • We hebben al het één en ander op de plank liggen dus we kunnen een concurrerende offerte voor je maken.

Referenties?

We hebben tot nu toe één GIDS website opgeleverd. Dit is de informatiewijzer voor gemeente Hengelo. Informatiewijzer Hengelo is een samenwerking tussen Gemeente Hengelo, Bibliotheek Hengelo en Wijkracht. De informatiewijzer is hier te bekijken.

IMG_1271.JPG
 

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een GIDS website of het opzetten van een informatiewijzer of hulpwijzer? Neem dan contact op met Sascha Mengerink 088-0320000 of sascha@exxtra.nl.