Exxtra_Linkpost-HY.jpg
hyster yale4.jpg

Hyster-Yale

Hyster-Yale biedt een compleet aanbod machines voor materials handling, van de grootste containertrucks en reachstackers tot industriële vorkheftrucks en speciale magazijnmachines in vrijwel alle soorten en maten. Via een wereldwijd netwerk van distributiepartners biedt Hyster-Yale advies van experts en snelle lokale service.
Exxtra had al eerder naar tevredenheid een project gedaan voor Hyster-Yale en werd daarom ook gevraagd om een e-commerce oplossing te leveren waarmee Hyster-Yale partners handleidingen en relatiegeschenken kunnen bestellen.


Een e-commerce platform voor optimale partner service
Exxtra is gevraagd om een oplossing te ontwerpen die vanuit het centrale intranet kan worden gebruikt voor het bestellen van premiums, promotionals en manuals. Kernvoorwaarde hierbij is de naadloze aansluiting op het bestaande platform en de integratiemogelijkheden met de diverse leveranciers en magazijnen. Magento was een logische keuze voor zowel Hyster-Yale als voor Exxtra.

Hyster-Yale is een van de grootste leveranciers van vorkheftrucks en een van de bekendste namen in de industrie.

Sascha Mengerink van Exxtra over het project: “Het lijkt zo simpel om een handleiding en/of een miniatuur heftruck te bestellen. Als je echter weet dat we te maken hebben met een bestaande intranet omgeving van waaruit de gebruiker naadloos en zonder extra inlog moet kunnen bestellen, en dat er meerdere magazijnen, wereldwijde verzending en een zeer geavanceerde printing-on-demand oplossing nodig zijn om snel de juiste, vaak klantspecifieke, handleiding op de goede plek te krijgen, dan kun je je wellicht voorstellen dat we echt ver zijn gegaan om een passende oplossing te construeren.”

hyster yale3.jpg