J+S_Link.jpg

Joosten+Schothorst

Exxtra heeft voor Joosten+Schothorst een krachtige en vrouwelijke WordPress website gerealiseerd. De website vormt de basis voor het nieuwe trainingsprogramma 'Women empowering Women' van Astrid Joosten en Carola Schothorst. Astrid, Carola en Exxtra zijn trots op de nauwe samenwerking in het voortraject en het behaalde eindresultaat.

Waarom WordPress
De website van Joosten+Schothorst is gebouwd in WordPress omdat dit platform niet alleen gebruiksvriendelijk is, maar ook lekker in Google scoort. Het design straalt vrouwelijkheid, kracht, vertrouwelijk en deskundigheid uit. Dit past perfect in de filosofie van het trainingsprogramma en de doelgroep voor deze training.
 

logo_text.png

Over Joosten+Schothorst
Astrid en Carola geloven dat iedereen in staat is om zichzelf persoonlijk te ontwikkelen. Met het trainingsprogramma helpen ze vrouwen om echt verder te groeien. In vier intense dagen worden de deelnemers gecoacht en begeleid in zelfreflectie en gesprekstechnieken. De samenwerking tussen Astrid Joosten en Exxtra gaat al enkele jaren terug. Zo hebben we de persoonlijke
website van Astrid Joosten gebouwd en de Wijnwinkel van
Astrid Joosten en Thérèse Boer, bekend van De Librije in Zwolle.