zoietswilikook-2.jpg
Blijk van waardering en vertrouwen, waar wij bij Exxtra trots op zijn.

De Librije

Toen Jonnie en Thérèse regelmatig de vraag kregen of zij de producten die geserveerd werden in De Librije te koop waren, en of deze producten dan opgestuurd konden worden, ontstond het idee voor een winkel en webshop. In Librije’s Winkel vindt u een breed scala aan pure, culinaire producten. Deze producten werden speciaal voor de gasten met liefde, kennis en kunde bereid of geselecteerd.

Exxtra werd gevraagd een webshop te ontwerpen die past bij de uitstraling van De Librije. De passie voor mooie producten moest er vanaf spatten en de shopbeleving moest aansluiten bij de beleving die men ervaart in het restaurant en het hotel.

Voor de webshop werd gekozen voor Magento. De mensen van De Librije hadden reeds ervaring met het pakket en dit was goed bevallen. De gebruiksvriendelijkheid van Magento is een groot pluspunt, evenals de integratiemogelijkheden voor facturatie en voorraadbeheer. Een zeer compleet programma, met vele mogelijkheden die passen bij de wensen van De Librije.

Voorafgaand aan de webshop van De Librije, verzorgde Exxtra al de website van Astrid Joosten en Thérèse Boer. Deze samenwerking verliep zo plezierig, dat wij vervolgens de webshop van De Librije en de website van Astrid Joosten vorm mochten geven. Blijk van waardering en vertrouwen, waar wij bij Exxtra trots op zijn.