Piece of Pien

Toen Pauline besloot om voor zichzelf te beginnen en te doen wat ze het liefst doet: lekker koken en bakken, kwam ze op advies van een vriendin bij ons terecht. Na een prettige samenwerking kwam haar Wordpress site Pieceofpien.nl tot stand. Pauline kwam de eerste weken gezellig bij ons op kantoor werken, want zo konden we haar zo goed mogelijk begeleiden totdat ze zogezegd 'op eigen benen' kon staan.

“Eindelijk voelt het niet meer als spijbelen als ik inspiratie aan het opdoen ben in tijdschriften, kookboeken, of op websites, of als ik rondloop op streekmarktjes; vanaf nu ben ik dan aan het werk!”

Het resultaat is een sfeervolle website vol heerlijke soepen, quiches, taarten, meringues, fingersweets & ander lekkers, wat speciaal door PieceofPien op bestelling voor je gemaakt wordt.
Vindbaarheid is vooral van belang, en al snel vond Restaurant Dorset in Borne haar voor een bijzondere samenwerking. Als dank voor ons werk kregen we een verassing op kantoor bezorgd: een heerlijke aardbei meringuetaart!