Referenties

Wij maken webshops en websites. In de meeste gevallen gebruiken we daarvoor de open source systemen Magento, Typo3 en Wordpress en heel soms is het slimmer om iets helemaal op maat te maken. Dat doen we dan ook. Hieronder kun je een deel van onze referenties bekijken. Wil je meer weten over onze aanpak? Neem dan contact op met Mike Vaneker.

IMG_1471.JPG

Magento webshops

De eerste Magento shop die we ooit gebouwd hebben is een shop voor de Rabobank. Dat was in 2009. Inmiddels hebben we een groot portfolio opgebouwd in webshops voor diverse branches. We worden veel gevraagd voor de ‘net iets’ ingewikkeldere webshop. Bijvoorbeeld een shop met koppelingen naar een ERP zoals o.a. Mamut, financiën (Exact Online, E-boekhouden e.v.a.) en/of logistiek via het onvolprezen Picqer. Daarnaast onderscheiden we ons door alle ontwerpen op maat te maken en niet te werken met z.g. templates. Die zorgen namelijk vroeg of laat voor veel hoofdpijn.

IMG_1474 croppie.jpg

Typo3. Het échte CMS.

Typo3 is een kolos. Dat vinden wij en dat vinden de meeste van onze klanten. Je kunt er ontzettend veel mee en ook zeer veel content mee beheren. Ideaal voor grote, meertalige en/of corporate websites. Ook kun je er heel eenvoudig zogenaamde dochtersites mee uitrollen. Handig als je een holdingsstructuur hebt met meerdere werkmaatschappijen die (een plukje van) elkaars huisstijl delen. Of als je bijvoorbeeld regelmatig actiematige websites uit wilt rollen. Kortom, er kan van alles met Typo3.

 

IMG_1473.JPG

Wordpress websites

WordPress vinden we bij Exxtra vooral tof als het gebruikt wordt voor ‘kleinere’ sites. Je moet er geen grote, meertalige corporate site mee willen ontwikkelen en onderhouden. Dan is Typo3 een betere keuze. We hebben veel ervaring met WordPress en gebruiken het systeem ook regelmatig als SEO-toevoeging bij onze Magento webshops. Want je kunt er wel veel SEO-content in kwijt. En dat vindt Google dan weer tof.