3.jpg
De dubbele XX-en doen hun naam echt eer aan…Onze dank is groot!

Reizende Sterren

We zijn drukker dan ooit. Maar daardoor weten we de vrije tijd die we hebben ook beter te waarderen! Zonnetje, gezellige mensen, lekkere muziek en heerlijk eten. Een vette friet-met is namelijk zooo passé!
Lang leve de Food Truck Festivals! In samenwerking met Monica Abdoel (owner) van Reizende Sterren hebben wij een superhippe Streetfood-app gelanceerd. Karrende keukens, smaaknomaden, foodtrucks en festivals, signature dishes; niets ontgaat je meer!

Monica Aan het woord:
Exxtra hebben wij ervaren als een bedrijf, bestaande uit een gedreven en creatief team van professionals met gevoel voor humor en kennis van zaken. De perfecte ingrediënten voor een waardevolle, prettige en langdurige samenwerking.

De wijze waarop zij de bestaande stijl van het Reizende Sterren boek, in korte tijd, zo goed hebben weten door te vertalen naar de Reizende Sterren App is heel bijzonder te noemen. Een half woord, in het proces, was genoeg en dat gaf rust en vertrouwen. Het resultaat is er dan ook één, om onwijs trots op te zijn! Een kwalitatieve, functionele App, de schoonheid van eenvoud in zijn mooiste vorm.
De dubbele XX-en doen hun naam echt eer aan…Onze dank is groot!